Serà el 10 de novembre, però els tiquets per assistir-hi ja es poden comprar a través del portal d’internet Ticketea.

L’any passat es van recollir uns 2.800 eurosEls diners van tots destinats a la Fundació Sant Joan de Déu per la investigació del càncer infantil. El vicepresident de l’associació, Toni Torres, diu que esperen que un centenar de persones puguin assistir al sopar, que aquesta vegada es farà a l’hotel Ciutat de Mataró.

Toni Torres reconeix que potser en el primer sopar que es va fer a Sant Pol de Mar s’havien marcat una xifra massa alta d’assistents. Tot i això, al final en van ser una setantena. Torres ha explicat que l’associació no té previst fer cap activitat aquest estiu i que ja estan treballant en les iniciatives cara el Nadal.

En el sopar està previst que hi assisteixi la coordinadora de donacions de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu, Emma Perrier, a més dels mecenes de l’entitat com és el cas del gerent de Mataró Parc, Alfons Millán. També es convidarà a autoritats com l’Alcaldessa d’Arenys de Mar i també el portaveu de JxA, a més de l’Alcaldessa de Sant Pol de Mar i l’Alcalde de Mataró.

http://www.radioarenys.cat/noticia/l_associacio_aniol_sempre_amb_somriure_organitza_el_seu_segon_sopar_solidari