Els nens i nenes  de les escoles arenyenques faran postals solidàries que es vendran durant el mes de desembre. Els diners que es recaptin de la venda d’aquestes postals, i d’altres activitats que farà l’associació ‘Aniol: sempre amb un somriure contra el càncer infantil’ aniran destinats a la Fundació Sant Joan de Déu.

El vicepresident de l’associació, Toni Torres, ha explicat que aquest any impulsaran una campanya de Nadal de postals solidàries fetes pels alumnes de les escoles d’Arenys de Mar. A finals de la setmana que ve, des de l’associació, recolliran les postals i, a partir del dia 1 de desembre, es posaran a la venda a diversos punts de la vila i al centre comercial Mataró Parc.Les postals tindran un preu d’un euro i mig i tots els diners recaptats aniran destinats íntegrament a la Fundació Sant Joan de Déu.

Més informació a enllaç a la notícia de RADIO ARENYS:

http://www.radioarenys.cat/noticia/l_associacio_aniol_sempre_amb_un_somriure_contra_el_cancer_infantil_comenca_una_campanya_de_nadal_amb_l_ajuda_de_totes_les_escoles_de_la_vila